PRESENTACIÓ GAIATA 4, ¨L’ARMELAR¨

Un dissabte més, el Palau de la Festa va acollir l’acte de presentació d’una nova comissió gaiatera, en aquesta ocasió va correspondre el torn a l’A.C. Gaiata 4 “L Armelar” en què les protagonistes van ser la seva Madrina Laura Tomás i la seva Madrina Infantil Luna Robles, acompanyades totes dues per les seves respectives comissions de la que és el president Alejandro Miranda.

L’acte va estar amenitzat pel grup de teatre Baladre, que van recrear un còmic teatret on intentaven explicar a una estrangera, què eren les festes de la Magdalena i en particular, què era el monument anomenat Gaiata.

I entre rialles, van anar omplint l’escenari la comissió tant infantil com més gran de la Gaiata 4, fins que va arribar el moment de les Madrines, que van ocupar el lloc més alt d’aquest.

Finalitzat l’acte, els nostres càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, van rebre els nostres companys, la gaiata 14 ¨Castalia¨ per donar-nos la seva invitació a la seva presentació oficial la propera setmana, a la qual acudirem encantats.

+Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*