Presentació Gaiata 3 “Porta del sol”

La Gaiata 3 “Porta del Sol” va ser l’encarregada de presentar a les seues comissions i màxims representants per a la Magdalena del 2017 en l’última Presentació en el Palau de la Festa abans del merescut descans Nadalenc.
La Madrina Infantil Sara Sánchez Olivares i la Madrina Ana Frías Llorens, del braç del President José María Batán Font, van pujar a l’escenari al costat de les seues respectives comissions, en un acte ambientat en el clàssic “Mago de Oz”.
Una vegada més, entre les ballarines de la nit, vam poder veure a les nostres sequioleres Anna i Laura Turch i també a Marta Gual. A més, Anna i Marta van fer ofrena als càrrecs de la gaiata 3, especialment a la seua Madrina Ana Frías, en tant que van formar part de la seua Cort d’Honor quan aquesta va eixir de Reina Infantil de les Festes en 2010.
Finalitzat l’acte, rebérem en la llotja una visita molt especial, la de les Reines de les Festes per a la Magdalena del 2017, Berta Montañés i Estefanía Climent, acompanyades pel President de la Junta de Festes Juanvi Bellido i la Regidora i Presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó. Una ocasió per a intercanviar felicitacions i els millors desitjos per al Nadal que està a punt d’arribar.
Una mica més tard, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 14 Castalia, la Madrina Infantil Clara Sanz Sánchez amb el seu President Infantil Hugo Cheza Carro, i la Madrina Lorena Segarra Sánchez del braç del seu President Daniel Martí Andreu. Ells seran els encarregats d’obrir el torn de presentacions de l’any 2017.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*