PRESENTACIÓ GAIATA 3 “porta del sol” 

I com cada dissabte, els castellonencs ens vam tornar a reunir al nostre estimat Palau de la Festa, aquesta vegada per celebrar la Presentació de la Gaiata 3 “Porta del Sol”.

Un cop es va rebre a l’esplanada del Palau de la Festa a tota la comissió de la Gaiata 3, i als seus màxims representants, vam entrar tots dins del Palau, i seguidament vam rebre les Reines de les Festes de Castelló 2024 i la seva Cort d’Honor.

Un cop allà tots, va començar la presentació, una presentació en què predominava el color rosa i l’alegria, és a dir, la temàtica que cobria aquest acte era ni més ni menys “la Barbie”, cosa que va alegrar molts dels presents.

Un cop van anar pujant a l’escenari tant els membres de la comissió infantil i de la comissió major, era el moment de rebre drets a les màximes representants de la Gaiata 3, Marta i Nayla, Madrina i Madrina Infantil de la Gaiata 3 “Porta del Sol” per a la Magdalena 2024.

La presentació va anar transcorrent i ho feia també acompanyada de balls i espectacles en què van participar diverses de les nostres sequioleres.

Un cop finalitzat l’acte, els nostres màxims representants, Madrina Maria, Madrina Infantil Leyre i President Infantil Victor, acompanyats de la Presidenta Elisabeth, van rebre a la llotja els representants de la gaiata 14, que ens lliuraven la seva invitació per a la seva presentació el proper dissabte , a la qual assistirem encantats.

Enhorabona a la Gaiata 3, a les màximes representants ia la comissió, una presentació molt entretinguda i divertida.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*