PRESENTACIÓ GAIATA 3, PORTA DEL SOL

L’esplanada del Palau esclatava en focs artificials al pas de les comissions de la Gaiata 3 “Porta del Sol”, acompanyada del ritme dels tambors, així comença una nit més de palaus a Castelló.
Era la nit de la Presentació oficial de la Gaiata 3, on les protagonistes Laura i Valeria, acompanyades de la seva cort d’honor, van il·luminar l’escenari un dissabte més al Palau de la Festa.

En un escenari ple de colors, on els trolls i la música van entretenir el públic i qui ens van donar una lliçó molt important, que les diferències són les que ens fan especials, i que la música és la que fa que aquestes festes de Castelló siguin encara millors.

Així, embolicats per música i balls, els membres de la comissió de “Porta del Sol”, van anar accedint a un escenari que acabarien de completar les seues màximes representants per a la Magdalena de 2023, acompanyades pel President de la comissió, Vicente Provinciale Martí.

En acabar l’acte, vam rebre la visita dels màxims representants de la Gaiata 5 “Hort dels Corders”, per convidar-nos al seu acte de presentació la propera setmana. Els nostres càrrecs 2023 Adriana, Lucia i Carlos, van recollir la invitació com a màxims representants de Sequiol.

Enhorabona a la Gaiata 3, i als seus Madrines Laura i Valeria.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*