Presentació Gaiata 3 “Porta del Sol”

Una vegada imposada la banda a les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, arrancava el nou cicle de Presentacions de les Diferents Comissions de Sector al Palau de la Festa.

En una calorosa nit, el soroll de la dolçaina i el tabal, i també de les carcasses, esclatava de nou a l’explanada del Palau per tal d’anunciar l’aplegada de la comissió la Gaiata 3 “Porta del Sol”.

Endinsats en l’entranyable món del circ, els membres de la comissió de “Porta del Sol”, van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil xiqueta Stella Allen Lázaro, i la Madrina senyoreta Raquel Provinciale Cazalla, acompanyades pel President de la comissió, Vicente Provinciale Martí.

L’espectacle va tindre una vegada més presència sequiolera, amb les bessones Balma i Teresa Doumere demostrant les seues dots d’artistes com a ballarines.

En finalitzar l’acte, vam rebre dues visites molt especials a la llotja. La primera, la visita de les Reines de les Festes, Carmen i Gal·la, i les seues Dames de la Ciutat, entre les quals es troba la nostra sequiola Àgueda Ibars.  I en segon lloc, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 19 “La Cultural”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent.

Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, assistien a la seua primera presentació oficial de Gaiata, com a màxims representants de Sequiol. I van ser molts, els sequiolos que decidiren acompanyar-los en un dia tan especial.

Enhorabona a la Gaiata 3 i molta sort a la Gaiata 19!

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*