Presentació Gaiata 3 “Porta del Sol”

L’esplanada del Palau esclatava en focs d’artifici al pas de les comissions de la Gaiata 3 “Porta del Sol”. Era la nit de la seua Presentació oficial i un dissabte més el Palau de la Festa se vestia de gal•la.
En un escenari minimalista, senzill però elegant, la cerimònia girava a voltant de la versió castellonera del musical “La Llamada”. Un acte molt entretingut, amb presència sequiolera una vegada més, ja que la sequiola Laura Turch ens delectava amb les seues dots artístiques dins els vistosos balls del musical.
Així, envoltats per música i balls, els membres de la comissió de “Porta del Sol”, van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2019, la Madrina Infantil xiqueta Sofia Sancho Herrando, i la Madrina senyoreta Sara Martín Gimeno, acompanyades pel President de la comissió, Vicente Provinciale Martí.
En finalitzar l’acte, vam rebre la visita dels màxims representants de la Gaiata 10 “El Toll”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc, recollien la invitació com a màxims representants de Sequiol.
Enhorabona a la Gaiata 3 i molta sort a la Gaiata 10!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*