Presentació Gaiata 3 “Porta del Sol”

La maquinaria festera havia arrancat amb la Imposició de Bandes a les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor. Una setmana després, començava el nou cicle de Presentacions de les Diferents Comissions de Sector al Palau de la Festa.
La primera a arrancar va ser la Gaiata 3 “Porta del Sol”, en un acte molt alegre, homenatge al 50 aniversari del musical HAIR. Així, envoltats per música i balls ambientats en els anys seixanta, els membres de la comissió de “Porta del Sol” van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Stella Alen Lázaro, de la mà del President Infantil xiquet Andros Barragán Plata, i la Madrina senyoreta Elisabet Capdevila Lavernia, del braç del President de la comissió, Vicente Provinciale Martí.
En finalitzar l’acte, vam rebre dues visites molt especials a la llotja. La primera, la visita de les Reines de les Festes i les Dames de la Ciutat, entre les quals es troba la nostra sequiola Beatriz Belenguer. I en segon lloc, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 10 “El Toll”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent.
Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, assistien a la seua primera presentació oficial de Gaiata, com a màxims representants de Sequiol. I van ser molts, els sequiolos que decidiren acompanyar-los en un dia tan especial.
Enhorabona a la Gaiata 3 i molta sort a la Gaiata 10!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*