Presentació Gaiata 2 “Fadrell”

Era la primera vegada que un acte de Presentació de Gaiata se celebrava de vesprada i el resultat va ser fantàstic. Els amics de la Gaiata 2 ens van proposar un viatge a través de la música de ràdio, Ràdio Fadrell, amb els anys 80 com a protagonistes i amb un grup de ballarins de grandíssim nivell que van fer les delícies dels assistents.
Amb vestuaris colorits, balls molt animats i la gràcia natural de les presentadores, es va anar omplint l’escenari, que van completar els màxims representants de la Gaiata 2 “Fadrell” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Marina Doñate Soler i Madrina senyoreta Lidia García Beltrán, acompanyades pel President Manolo López Safont.
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 2 “Fadrell” i molta sort als companys de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*