Presentació Gaiata 2 “Fadrell”

Primer dissabte de novembre, onze de la nit, hora de celebrar un nou acte de Presentació Gaiatera al Palau de la Festa. En aquesta ocasió era el torn de la Gaiata 2 “Fadrell”, i les seues comissions van accedir al recinte fester envoltades pel so de les carcasses i els aplaudiments dels convidats i una àmplia representació del món de la festa.
L’acte va voler donar la importància que es mereix al caràcter internacional de les Festes de la Magdalena, amb un recorregut per diferents països i la cultura representativa d’aquests. Protocol i espectacle musical en un acte molt alegre per tal de presentar-nos a les Comissions de la Gaiata 2 “Fadrell”, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Itziar Martí Ripoll, i la Madrina senyoreta Maria Camarero Porcar, acompanyats pel President de la Comissió, Manuel Lopez Safont.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 11 “Forn del Pla”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 2 i desitjaren molta sort a la Gaiata 11.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*