Presentació Gaiata 19 “la Cultural”

Continuem amb el torn de les presentacions de gaiates, i aquesta vegada tocava a la Cultural ser la protagonista del Palau de la Festa. 

Per això, una vegada més, ens reunim el dissabte 23 de setembre tots els sectors gaiaters al Palau de la Festa per rebre la comissió i els màxims representants de la Gaiata 19 “la Cultural”. 

Allí van estar per representar al sequiol els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la seva comissió sequiolera. 

Una presentació en què van participar a l’espectacle tres de les nostres sequioles, Teresa, Alejandra i Natalia, per animar el públic i donar-nos una sorpresa a tots. 

En finalitzar les ofrenes cap al sector, es van anar acomiadant de la comissió de la Gaiata 19, que ja portaven posades totes les seves bandes, i finalment van quedar a l’escenari només les màximes representants del sector, Raquel, Isabel i Héctor, enhorabona a tots tres.

En finalitzar l’acte vam rebre a la llotja els màxims representants de la Gaiata 9, que ens van donar la seva invitació per a la propera presentació, a la qual assistirem encantats. 

I després d’uns quants balls va finalitzar la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*