Presentació gaiata 19 La cultural

El Palau de la Festa estava preparat per rebre la gaiata 19 ¨La Cultural¨, una setmana després d’haver realitzat ja la nostra presentació oficial, i amb una mica de malenconia, per a tal esdeveniment la Gaiata 19 van rebre tota la comissió acompanyats de la batucada de tambors.

Així, els presentadors van anar nomenant des de la comissió infantil fins a la comissió major per pujar a l’escenari i posar-los les bandes representatives a cadascú, fins arribar el moment de rebre les representants de la Gaiata 19 ¨La Cultural¨ per a aquestes festes de la Magdalena 2023, Madrina Noelia Lerín Martínez, Madrina Infantil Ahinara Hernández Suárez, i President Infantil Héctor Espinosa Villar, acompanyats de la Presidenta Maria Dolores Zabala.

Va transcórrer l’acte ple dels sons de la batukada, i va arribar el moment en què van fer homenatge a la Reina de les Festes per a la Magdalena 2023, Selene Tarín, ja que és membre de la gaiata 19, i en va ser la Madrina les passades festes del 2018.

En finalitzar l´acte, vam rebre la visita dels màxims representants de la Gaiata 8 ¨Portal de l´Om¨, per convidar-nos al seu acte de presentació la propera setmana. Els nostres càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, van acceptar gustosament la invitació, acompanyats de la seva cort de Sequiolos.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*