Presentació Gaiata 19 “La Cultural”

Tot i que el capritx del sorteig li havia donat als amics de La Cultural, una data per a la seua Presentació que es trobava enmig d’un llarg pont laboral, va ser molta la gent de la Festa la que va voler acompanyar-los en una nit tan especial. Així, un dissabte més el món gaiater es reunia en el Palau per tal d’assistir a un acte de Presentació de Gaiata. En aquesta ocasió, va ser el torn de la Gaiata 19 “La Cultural”.
Un acte en el qual els amics de la Gaiata 19 van introduir dins la tradició més protocol•lària, a uns personatges sorgits de la gran indústria cinematogràfica hollywoodiana, els famosos Minions. Aquests xicotets, adorables i groguets éssers, amb el seu malvat amo Gru al capdavant, van ser el fil conductor per tal de presentar-nos a les seues Comissions, encapçalades pels màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Izaira Meseguer Pitarch, i la Madrina senyoreta Selene Tarín Alegre, acompanyades per la Presidenta de la Comissió, MªDolores Zabalza Prieto.
Cal dir que entre les balladores que van actuar a l’escenari, es trobava la sequiola Maria Collados Marzà, qui ja s’ha convertit en una experta d’aquestes actuacions en les nits de presentacions al Palau.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 19 i desitjaren molta sort a la Gaiata 6.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*