Presentació Gaiata 18 “Crémor”

Es tractava d’una data molt assenyalada, perquè era el dia en què Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, devien fer l’Ofrena de la Gestora de Gaiates als companys protagonistes d’aquella nit.

Però era sobretot, la nit dels amics de la Gaiata 18 “Crémor”, que van oferir un acte al més pur estil d’una Galania. Així, entre la narració de la nostra història festera i el Bolero de Castelló, va transcórrer l’acte en el qual va anar desfilant la comissió de “Crémor” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Míriam Busto Lleó, i la Madrina senyoreta Nadia Mas Gasulla, acompanyades pel President de la comissió, José Antonio Lleó Rubio.

En finalitzar l’acte, no vam rebre a la llotja cap visita, perquè van ser els màxims representants de la Gaiata 15 “Sequiol”, Elisabeth, Lourdes, Alejandra i Manel, els que van recórrer totes les llotges del primer pis del Palau de la Festa per tal de convidar a la resta de Comissions gaiateres  al seu acte de presentació la setmana vinent.

Una nit molt especial per als màxims representants Sequiolers per a la Magdalena de 2020, que una vegada més van estar acompanyats a la llotja per una nombrosíssima representació de les seues comissions.

La setmana que ve ens toca!

Fotos cortesía Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*