PRESENTACIÓ GAIATA 17 “Tir de Colom”

Una nit més, tots els castelloners i castelloneres de la ciutat ens vam reunir al Palau de la Festa per celebrar la Presentació oficial de la Gaiata 17 “Tir de Colom”, on van presentar la seva comissió i els nous màxims representants del sector, Laura, Claudia i David, per a la Magdalena 2024.

 

Una presentació molt entretinguda a la qual Sequiol va assistir sense dubtar-ho, els nostres màxims representants Maria Voltes i Leyre Salinas van assistir en representació del Sequiol a aquesta presentació. 

 

Una presentació molt important, ja que d’aquest sector Tircolomer és la nostra Reina Infantil 2024, Vega Torrejón, que s’acomiadava com a Madrina Infantil per començar una nova etapa.

Després de balls i ofrenes, l’acte va finalitzar, i vam rebre a la llotja els representants de la Gaiata 6, que ens van donar la seva invitació per a la seva presentació el proper dissabte, ia la qual assistirem encantats. 

La nit va finalitzar amb el tradicional rotllo i canya amb què ens acomiadem. 

Enhorabona a la Gaiata 17 “Tir de Colom” per la seva bonica i entretinguda presentació, i enhorabona als seus màxims representants.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*