Presentació Gaiata 17 “Tir de Colom”

Tir de Colom reobria de nou les portes del Palau després d’un breu intermedi a causa de les festes Nadalenques. I ho feia amb un espectacle ple d’originalitat, ambientat en la saga Star Wars.
Com si es tractara d’una més de les pel•lícules de George Lucas, Darth Vader i els seus soldats imperials pretenien imposar la foscor, però la força de la llum amb el seu exèrcit de gaiaters i la princesa Leia al capdavant, aconseguia derrotar al malvat, recuperant la tradició magdalenera que ens uneix com a Poble. Un fil conductor molt galàctic per a presentar a les comissions de la gaiata 17 “Tir de Colom”, amb els seus màxims representants per a la Magdalena de 2018: Madrina Infantil Sofia Gallego Sánchez-Pantoja, President Infantil Hugo Gómez Pérez i Madrina Carmen Molina Ramos, acompanyats pel President d’aquesta associació, Javier Gimeno Abadia.
En acabar l’acte de Presentació, els nostres càrrecs per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, rebien en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 16 “Rafalafena” per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Enhorabona als amics de Tir de Colom i bona sort als amics de Rafalafena.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*