PRESENTACIÓ GAIATA 17 ¨TIR DE COLOM¨

 

14Ja tornem a la rutina després de les vacances de Nadal, i amb aquesta, tornen els dissabtes de Palau, dissabtes plens d’alegria, i el Palau de la Festa tornava a obrir les portes de mà de la Gaiata 17 ¨Tir de Colom¨, per fer la seva presentació oficial.

Va ser una presentació plena d’art, ja que, literalment, ens van traslladar al museu d’art de Castelló, on, amb l’ajuda de la guia de seguretat del museu, es van fer diversos espectacles a les diferents sales d’art de dins.

A mesura que s’anaven realitzant aquest espectacle, la comissió de la Gaiata 17 anava omplint l’escenari, fins a l’esperat moment de presentar els qui representaran aquesta Gaiata el cicle festiu 2023. La Madrina, Marta Gual, la Madrina Infantil, Vega Torrejón, i President Infantil, Nacho Joaquinet, que anaven acompanyats del President de la Gaiata, Javier Gimeno.

Un cop més, dues de les nostres sequioleres, Àgueda i Martina, van participar al meravellós espectacle de la presentació.

Aquesta tornada als dissabtes de Palau significa molt més del que creiem, ja que ha començat el compte enrere per a la Magdalena 2023, ja són poques les presentacions que queden per a la gran setmana. I els nostres càrrecs, Adriana, Lucia i Carlos, que també van assistir a la presentació, estan ansiosos perquè arribi aquesta setmana, per poder gaudir-la acompanyats de la seva gran comissió sequiolera.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*