Presentació Gaiata 16 “Rafalafena”

El penúltim acte de presentació gaiatera al Palau de la Festa tenia com a protagonistes als membres de la comissió de la gaiata 16 “Rafalafena”, i el popular mentalista Keiz va ser l’encarregat d’amenitzar la vetlada amb els seus trucs d’il·lusionisme.

Els assistents a l’acte de presentació del sector 16 van gaudir d’increïbles jocs mentals. El mentalista va arribar a pseudohipnotizar a un dels participants. Keiz va ser una de les claus de la nit i va crear un ambient d’allò més divertit al Palau.

Entre les exhibicions del mentalista, van anar desfilant els membres de la comissió de “Rafalafena” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Melani Jin Zhou, i la Madrina senyoreta Lorena Segarra Sánchez, acompanyades pel President de la comissió, Gabriel Fernández Camacho. En finalitzar l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 4 “L’Armelar”, per a convidar-nos al seu acte de presentació dissabte que ve. Els nostres màxims representants per a la Magdalena 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon número de sequiolos, van acceptar gustosa

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*