Presentació Gaiata 16 “Rafalafena”

Després del descans nadalenc, i en una nit molt gèlida, el món de la festa tornave a reunir-se al Palau de la Festa per tal d’assistir a la Presentació de la Gaiata 16 Rafalafena.
Aquesta Comissió va sorprendre amb la ficada en escena, al voltant del món del circ. Acròbates, jocs de màgia i malabaristes, van fer les delícies dels assistents. Entre les diferents actuacions, es va anar omplint l’escenari, que van completar els màxims representants de la Gaiata 16 “Rafalafena” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Issis Moliner Rodríguez, acompanyada pel President Infantil Jesús Ortega Ballester, i pel President Gabriel Fernández Camacho.
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 4 “L’Armelar” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 16 “Rafalafena” i molta sort als companys de la Gaiata 4 “L’Armelar”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*