PRESENTACIÓ GAIATA 16

Assistint un dissabte més al Palau de la Festa, aquesta vegada per rebre a la comissió de la Gaiata 16 “Rafalafena” i als seus màxims representants per a la Magdalena 2024, i com no, una vegada més, allà hi eren els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, i la nostra comissió sequiolera allà amb ells també.

En entrar, ens vam adonar que el Palau de la Festa es va convertir en un programa de televisió que a tots ens agrada, el famós “Got Talent”, així doncs, mentre el sector de Rafalafena ens presentava a la seva comissió, diferents grups d’artistes anaven animant l’espectacle, i per donar més credibilitat a aquest “show”, vam tindre també amb un jurat professional i un presentador.

Va arribar el moment de presentar els seus màxims representants, i el Palau sencer es va alçar per rebre-les, i que el president del sector de Rafalafena va donar les bandes que les acrediten com a tal.

En acabar, vam gaudir dels balls, i del tradicional rotllo i canya, enhorabona a la Gaiata 16 i als seus màxims representants per a la Magdalena 2024.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*