Presentació Gaiata 14 “Castalia”

Un dissabte més el Palau tornava a obrir les seues portes per tal de rebre al món de la festa, en aquesta ocasió amb el fi de celebrar l’acte de presentació de les comissions de la Gaiata 14 “Castalia”.
Una nit de presentació molt gastronòmica, ja que el fil conductor d’aquesta va ser el menjar típic de la nostra terreta. L’escenari s’havia convertit en una tasca típicament magdalenera, i en ella, uns turistes s’interessaven per plats com ara els “ximos” o les “faves al tombet”. Cada plat donava entrada a uns membres de la comissió, grans i xiquets, per a finalitzar amb el postre, els màxims representants de “Castalia” per a la Magdalena de 2018: Madrina Infantil Emilie Fajardo Gonell i Madrina Ana Sanz Sánchez, acompanyades pel President d’aquesta associació, Daniel Martí Andreu.
En acabar l’acte de Presentació, els nostres màxims representants per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, rebien a la llotja als amics de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat” per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Enhorabona als amics de Castàlia i bona sort als amics de Cor de la Ciutat.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*