PRESENTACIÓ GAIATA 14 “CASTALIA”

Dissabte passat, la comissió sequiolera juntament amb els nostres màxims representants sequiolers, Maria, Leyre i Victor, acompanyats del Vicepresident Javier Rodríguez, van rebre al Palau de la Festa la comissió de la Gaiata 14 “Castàlia”, que celebraven la seva presentació oficial de els seus representants per a la Magdalena 2024.

Un cop vam entrar a dins, ens vam situar a l’última llotja del costat dret del Palau de la Festa, el que volia dir, que ja anàvem per la meitat just de les 19 presentacions dels diferents sectors gaiaters, ja que aquest any començàvem al darrera llotja de tots.

Aquest petit pas, ens apropava més cap a la nostra presentació oficial, la que esperem amb ànsia.

Una vegada va començar l’acte, es va presentar a la comissió del sector 14 “Castalia”, tot i seguit, era el moment de rebre drets els màxims representants d’aquest per a la Magdalena 2024, Cristina, Marta i Jonay.

 

Un cop va finalitzar l’acte, vam rebre a la llotja la Gaiata 5 “Hort dels Corders” que ens van lliurar la seva invitació per a la seva presentació el proper dissabte, a la qual assistirem encantats.

 

Després de diversos rotllo i canya ens vam acomiadar una altra nit més al Palau de la Festa.

Enhorabona a la Gaiata 14 “Castàlia” per la seva magnífica presentació, i enhorabona als seus màxims representants.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*