Presentació Gaiata 14 “Castàlia”

Amb la tranquil·litat d’haver superat amb èxit la presentació sequiola la darrera setmana, tornàvem al Palau de la Festa per tal d’acompanyar als companys de la gaiata 14 “Castàlia” en el seu dia gran. Un esdeveniment que començava amb la tradicional desfilada a l’explanada del Palau amb el so de les dolçaines i els tabals i el soroll dels focs d’artifici.

Una nit dedicada al C.D. Castellón, en un repàs per la seua història des d’aquell 1922, any què es va fundar.  Així, entre records i balls molt albinegres, va transcórrer l’acte en el qual va anar desfilant la comissió de ” Castàlia ” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Lucía Benítez García, i la Madrina senyoreta Cynthia Broch Mas, acompanyades pel President de la comissió, Daniel Martí Andreu.

Senyalar que per a Balma Doumere, Teresa Doumere i Nagore García, va ser un immens orgull lluir la seua samarreta albinegra, participant dels balls en l’acte de presentació de la gaiata que porta el nom de Castàlia, el camp on acudeixen sempre que juga el seu estimat C.D. Castellón.

En finalitzar l’acte, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 11 “Forn del Pla”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 14 i molta sort a la Gaiata 11!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*