PRESENTACIÓ GAIATA 14 ¨CASTÀLIA¨

El Palau de la Festa obria les portes per a la darrera presentació abans de les vacances nadalenques, i tancava l’any 2022 amb la presentació de la Gaiata 14 “Castalia”.

En aquesta ocasió, per celebrar les dates que ja s’hi estaven apropant, l’ambientació va ser completament nadalenca i la música ens va traslladar a tots a una autèntica pel·lícula de Nadal.

Va començar l’acte presentant a les madrines del cicle anterior, 2020-2022, seguidament van anar pujant a l’escenari la comissió infantil, i després, van rebre la comissió major de la Gaiata. Entre tot, van realitzar un ball nadalenc per ambientar més aquest acte, en què van participar dues sequioleres de la nostra comissió, les nostres estimades bessones Balma i Teresa.

Per acabar d’omplir aquest bonic escenari fester, va arribar el moment de rebre a les Madrines i el President infantil per a la Magdalena 2023 de la Gaiata 14 ¨Castalia¨, la Madrina MªLidón García, Madrina infantil Nieves Fernández de Marcos i el president infantil, Alejandro Monfort .

Després de fer el moment de l’acte de les ofrenes, van anar baixant de l’escenari la comissió, fins que va arribar el moment d’acomiadar les Madrines del cicle anterior, 2020-2022, a qui van agrair el seu esforç i dedicació.
I per finalitzar acomiadem de l’escenari les Madrines de la Gaiata 14 per a les festes de la Magdalena 2023.

Un cop finalitzat l’acte, vam rebre a la llotja les Reines i a les seues corts d’honor per felicitar-nos les festes, i seguidament rebem també les Madrines de la Gaiata 17 per convidar-nos a la propera presentació, a la qual, sens dubte, assistirem.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*