PRESENTACIÓ GAIATA 13 “SENSAL”

Dissabte 21 d’octubre i la tardor ja es començava a notar després de diversos dies, ja que l’espera a l’esplanada del Palau de la Festa per rebre la Gaiata 13 Sensal ja començava a notar-se el fred.

Un cop dins, va començar la presentació oficial de la Gaiata 13, on la Gaiata ens va traslladar a tots cap a un circ per entretenir-nos i fer-nos passar una nit molt divertida i diferent.

Un cop estava tota la cort a l’escenari, va arribar el moment de rebre drets els màxims representants de la Gaiata 13 “Sensal” per a la Magdalena 2024, Alba, Marina i Román, acompanyats de la Presidenta del sector, Andrea.

Després de rebre les diferents ofrenes, l’acte va anar finalitzant, i un cop acabat aquest, la nit passava a un altre dels moments més esperats, l’hora de picar alguna cosa.

I mentrestant, els nostres màxims representants del sequiol, Maria Voltes, Leyre Salinas i Victor López, rebien la visita a la llotja de la Gaiata 3, per donar-nos la invitació a la seva propera presentació, a la qual assistirem encantats.

Seguidament sonava el “rotllo i canya” la trucada perquè tots els castellonencs anéssim a ballar, i un cop finalitzat aquest, la nit també ho feia.

Enhorabona a la Gaiata 13 “Sensal” per aquesta divertida i bonica presentació.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*