Presentació Gaiata 13 “Sensal”

La gaiata 13 “Sensal”, va ser la protagonista d’un nou cap de setmana magdalener. Començava el seu camí cap a les festes de la Magdalena 2020 i ho va fer amb una presentació màgica, que va estar inspirada en una de les grans sagues cinematogràfiques de tots els temps, Harry Potter.

En un escenari molt cuidat i que ens va transportar fins al castell del famós mag, Dumbledore, Ron, Hermione i Harry Potter van amenitzar l’esdeveniment. Així, al ritme de la música de ‘Harry Potter i la pedra filosofal’ va començar la desfilada de la comissió de “Sensal”, els qui van anar accedint a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Ainara García Rincón, i la Madrina senyoreta Raquel Prats Borreguero, acompanyades pel President Infantil Joel Gorris Soldevila i el President de la comissió, Carlos Chipirraz Gómez-Millán.

En finalitzar l’acte, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 5 “Hort dels Corders”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, van acceptar gustosament la invitació, acompanyats per un bon número de sequiolos.

Enhorabona a la Gaiata 13 i molta sort a la Gaiata 5!

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*