Presentació Gaiata 13 “Sensal”

Un dissabte més al Palau, aquesta vegada amb els companys de Sensal, que ens van oferir una gala molt divertida amb sabor mexicà.
Com si al plató de televisió ens trobàrem, la comissió sensalera va preparar un Talent Show al més pur estil ‘Tús sí que vales’, de manera que els concursants tractaren de convèncer als tres jutges amb balls, cançons, monòlegs i fins i tot un combat de lluita lliure femení. El premi era, ni més ni menys, un viatge a Castelló per descobrir les seues festes de la Magdalena. Mentrestant, s’omplia l’escenari que van completar els màxims representants de la Gaiata 13 “Sensal” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Maria Peralta Fajardo, i Madrina senyoreta Andrea Leva Dolz, acompanyada pel President Carlos Chipirraz Gómez-Millán.
Abans que començara la fi de festa amb el Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 11 “Forn del Plà” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 13 “Sensal” i molta sort als companys de la Gaiata 11 “Forn del Plà”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*