Presentació Gaiata 13 “Sensal”

Era un Dissabte més, però no un dissabte qualsevol. Faltaven tres dies per a la nit de Tots Sants, i això, des de fa alguns anys, és sinònim de la celebració fantasmagòrica de Halloween, una festa importada des dels Estats Units d’Amèrica que consisteix a disfressar-se i atemorir a tothom.
I això és el que va passar a l’escenari del Palau. Fantasmes, Zombis, Vampirs, Bruixes i tot tipus d’éssers sorgits de les històries fantàstiques del més enllà. Eixe va ser el fons, i una Magdalena Fantasmagòrica el fil conductor que va utilitzar la Gaiata 13 “Sensal” per tal de presentar-nos a les seues Comissions, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Edurne Hidalgo Martínez, i la Madrina senyoreta Patricia Blasco Francisco, acompanyats pel President de la Comissió, Carlos Chipirraz Gómez-Millán.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 2 “Fadrell”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 13 i desitjaren molta sort a la Gaiata 2.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*