PRESENTACIÓ GAIATA 13, ¨SENSAL¨

Era un dissabte més, però no un dia qualsevol. Aquest finde de Palau va ser protagonista, a part de la Gaiata 13 que feia la seva presentació oficial, l’accident ocorregut a l’avinguda d’Alcora el passat divendres 2 de desembre, el qual va tenir com a conseqüència tres castellonencs morts.

Al succeir aquesta tragèdia, l’Ajuntament de Castelló va decretar tres dies de dol a la ciutat, fet que va fer que no es pogués realitzar el protocol habitual al Palau de la Festa.

Tot i així, la comissió de la Gaiata 13, Sensal, va saber amenitzar i dur a terme aquesta situació tan delicada que vam viure, i, amb la seva bonica presentació, vam tenir un moment de pau en aquesta nit al Palau de la Festa.

Abans de començar amb l’acte, es va dedicar un minut de silenci en honor a les víctimes del accident. 

La presentació va començar amb una sorpresa per als sequiolos, ja que, una de les nostres sequioleres de tota la vida, María Voltes, va ser una de les presentadores de l’acte aquella nit, ja que va compartir com a madrina infantil el 2013, i com a dama de la ciutat infantil el 2014, grans moments festers amb l’actual Madrina de la Gaiata 13, Andrea, cosa que per a ella va significar una gran alegria.

Arribat el començament de l’acte, encapçalat amb la comissió infantil, i tot seguit amb el torn de la comissió major, fins a omplir l’escenari.

Finalment, era el torn de les Madrines, Andrea Chipirraz i Nayade Valverde, acompanyades del President de la Gaiata, Carlos Chipirraz, pare de la Madrina, la qual cosa va fer més emotiu aquest acte. A més que va estar ple de símbols feesters i de significats de la tradició magdalenera.

I aquí va estar la nostra comissió sequiolera, per recolzar més que mai el món de les festes, i les nostres Madrines Adriana i Lucía, acompanyades del president infantil Carlos.

 

Des d’aquí volem donar tot el nostre suport als familiars de les víctimes.

 

++Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*