PRESENTACIÓ GAIATA 12, OFRENA GESTORA

Entrant ja cap a la recta final del cicle de les presentacions de sector, acudint a la penúltima, aquesta vegada era la Comissió de les Festes de Sant Pere, els nostres amics del Grau, els qui ens van oferir una nit de carnaval, presentant-nos així a la seva comissió i màxims representants per a les Festes de la Magdalena 2024.

A més, aquesta era una nit un poc més especial per a Sequiol, ja que es tractava de la nit en què els nostres màxims representants s’encarregaven de fer l’Ofrena de la Federació Gestora de Gaiates, cosa que indica que només quedava una setmana per a la nostra gran nit de presentació.

Així doncs, Sequiol va anar per última vegada a la llotja corresponent del Palau de la Festa per gaudir de la Presentació de sector de la Gaiata 12 i els seus màxims representants.

Arribat el moment de les ofrenes, Maria, Leyre, Victor i Elisabeth, es van preparar per pujar a l’escenari a lliurar un detall a aquest sector en representació de la Gestora de Gaiates. Moment en què la llotja del Sequiol es va armar de joia i d’animació.

Una volta va finalitzar la presentació, els nostres màxims representants van acudir a totes les gaiates per fer entrega de la invitació a la nostra presentació oficial el proper dissabte 10 de febrer, i seguidament van fer entrega també d’aquesta invitació a les Reines de les Festes i les Corts d’Honor. 

Fotos   cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*