Presentació Gaiata 12 “El Grau”

En un sainet en quatre temps, un grup d’actors representava el peculiar procés creatiu del president d’una comissió gaiatera per a escollir el monument perfecte. Els orígens del nostre poble, les tradicions, la mar grauera i finalment les gaiates, llum amb què comença i acaba la Magdalena.
Un acte tradicional i molt emotiu per a presentar al món de la festa les comissions de la Gaiata 12 El Grau, finalitzant amb els seus màxims representants per a la Magdalena 2018, Madrina Infantil Gal•la Calvo Santolaria, Madrina Rebeca Robles Gallén, President Infantil Lucas Bou Ortí i President Juan Antonio Tirado Serrano.
Era una presentació molt especial, l’última abans de galanies i Magdalena, i per això en acabar l’acte, els nostres càrrecs per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, juntament amb la Presidenta Elisabeth i una nombrosa comissió, rebien en la llotja la visita de les Reines de les Festes Carla i Lucia i les seues Corts d’Honor, per tal de desitjar-nos unes bones festes de la Magdalena 2018. Després, també els màxims representants de la Gaiata 3 “Porta del Sol” ens visitaven per haver estat els encarregats de fer l’ofrena de la Gestora de Gaiates.
S’acabava un cicle, aplegava la recta final cap a la Magdalena 2018!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*