Presentació Gaiata 12 “El Grau”

18.01.2020

El Grau celebrava la seua nit més especial i per a això va brindar un magne espectacle al Palau de la Festa. La comissió de la gaiata 12, la de la nostra Regina Infantil Gal·la, va voler aprofundir en la tradició festera magdalenera de la qual gaudeixen els veïns del districte marítim de Castelló. El fil temàtic de la gala va consistir en el record cap als avis, màxims transmissors de la història i dels costums de les festes de la Magdalena als seus néts.

Seguint aquest mateix fil, la comissió va oferir una breu representació teatral. Un avi explicava el passat de les festes de la Magdalena al seu nét. Un nét molt especial per als sequiolos, ja que va estar magníficament interpretat pel nostre xicotet Marc Osorio, President Infantil de la Gaiata 15 en la Magdalena 2019.

A més del teatre, van mostrar vídeos clàssics d’anteriors edicions del Pregó i la Romeria. Va ser així com la gaiata 12 va fer el seu particular homenatge a aquest 75 aniversari de les festes fundacionals de la ciutat. Amb aquest fil conductor, van anar desfilant els membres de la comissió de “El Grau” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Marina Torrent Martínez, i la Madrina senyoreta Míriam Hidalgo Cantavella, acompanyades pel President Infantil Jorge Casanova Ribera i el President de la comissió, Juan Antonio Tirado Serrano.

En finalitzar l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 9 “L’Espartera”, per a convidar-nos al seu acte de presentació dissabte que ve. Les nostres Madrines d’Honor 2020, Marta i Malena, acompanyades d’un bon número de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 12 i molta sort a la Gaiata 9!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*