PRESENTACIÓ GAIATA 11 “FORN DEL PLA”

Ja tornant als dissabtes de Palau, i cada cop quedant menys, vam iniciar el compte enrere per a la nostra Presentació oficial, per al que quedava ja menys d’un mes.

Així doncs, dissabte vam rebre a la comissió de la gaiata 11 Forn del Pla, per presentar-nos a la seva Cort d’Honor i als seus màxims representants per a aquesta Magdalena 2024.

 

L’escenari es va convertir en un programa de televisió, on hi havia un jurat, uns concursants, i balls per donar-hi espectacle. I entre els uns i els altres, van anar pujant a l’escenari la comissió de la Gaiata 11, per rebre les seves bandes acreditatives, fins a arribar el moment en que vam rebre als seus màxims representants, Mireia, Leire i Javier.

Tots drets els vam rebre i així doncs, dalt a l’escenari vam rebre les seves bandes acreditatives, com a màxims representants de la gaiata 11 per a la Magdalena 2024.

 

Un cop van haver-hi més balls, en els quals part de la nostra comissió sequiolera també va participar, va anar finalitzant l’acte, fins a acomiadar-nos de les Madrines i Presidents de la Gaiata 11.

 

A dalt a la llotja, les nostres Madrines d’Honor, Claudia i Natalia, van ser les que van rebre a la Gaiata 2, per lliurar-nos la seva invitació a la propera presentació.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*