Presentació Gaiata 11 “Forn del Pla”

Els focs d’artifici a l’esplanada del palau, senyalaven que una nova presentació de gaiata estava a punt de començar. En aquesta ocasió era el torn de la gaiata 11 “Forn del Pla”, que ens oferia un espectacle inspirat en Priscilla, reina del desert.

Amb un colorit decorat, presidit per l’autobús i els famosos tacons de Priscilla, i amb vistosos balls on participaria una vegada més la sequiola Nagore García, va transcórrer l’acte en el qual va anar desfilant la comissió de “Forn del Pla” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Lledó Nebot Fabregat, i la Madrina senyoreta Àgueda Bellido Guillem, acompanyades per la Presidenta de la comissió, Lidón Andrés Balaguer.

Una acte que va tenir el seu punt més emotiu en la espontània i sentida acomiadada de la Junta de festes presidida per Noelia Selma i que tras una durada de divuit mesos al capdavant de les nostres Festes, havia dit adéu d’una forma sobtada per tal de ser substituïda per una comissió festera del 75é aniversari.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 8 “Portal de l’Om”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 11 i molta sort a la Gaiata 8!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*