Presentació Gaiata 11 “Forn del Pla”

Es tractava d’una data molt assenyalada, primer pels capritxos del Calendari, allò de l’onze de l’onze a les onze i Gaiata onze; i després perquè era el dia en què Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, devien fer l’Ofrena de la Gestora de Gaiates als companys protagonistes d’aquella nit.
Però era sobretot, la nit dels amics de la Gaiata 11 “Forn del Pla”, que ens van sorprendre amb un escenari al més pur estil de l’Oest, amb dinamita, canons, carretes i barrets d’ala ampla, i amb l’arc del Forn del Pla convertit per una estona en Saló d’indis i vaquers. Costums i tradicions molt diferents de dos pobles, el Mexicà i l’Estatunidenc, que no podien per més que acabar trobant-se en un ambient de Festa.
Així, d’una forma molt divertida, ens presentava la Gaiata 11 “Forn del Pla” a les seues Comissions, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Lledó Manjavacas Arenas, el President Infantil Iván Godes Gálvez, i la Madrina senyoreta Idoia Serrano Tuzón, acompanyats pel President de la Comissió, Luis Sánchez Muñoz.
Cal fer menció que una vegada més, la sequiola Laura Turch Benedito, va fer gala dels seus dots artístics participant dels balls que van amenitzar la Presentació. Bellíssima Laura, sempre mostrant el seu somriure.
En finalitzar l’acte, no vam rebre a la llotja cap visita, perquè van ser els màxims representants de la Gaiata 15 “Sequiol”, Elisabeth, Àgueda, Nagore i Iker, els que van recórrer totes les llotges del primer pis del Palau de la Festa per tal de convidar a la resta de Comissions gaiateres al seu acte de presentació la setmana vinent.
Una nit molt especial per als màxims representants Sequiolers per a la Magdalena de 2018, que una vegada més van estar acompanyats a la llotja per una nombrosíssima representació de les seues comissions.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*