Presentació Gaiata 10 “El Toll”

Les portes del Palau s’obrien de nou per tal de rebre als amics de la gran família gaiatera. Era el torn de la Gaiata 10 “El Toll”, els encarregats de presentar la seua Comissió per a la Magdalena de 2018.
L’acte que va preparar els amics de la Gaiata 10, va girar al voltant d’un joc molt conegut per tots, “La Oca”, en este cas una “Oca” adaptada a “El Toll”. Així, entre tirada i tirada dels daus, els membres de les comissions, gran i petita, van anar accedint a l’escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Carolina Álvarez García, de la mà del President Infantil xiquet Pablo Talaverano Cheza, i la Madrina senyoreta María Beser Gasch, acompanyada per la Presidenta de la comissió, Eugenia Gasch Agüera.
En finalitzar l’acte, vam rebre a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 5 “Hort dels Corders”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la pròxima setmana.
Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 10 i desitjaren molta sort a la Gaiata 5.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*