Presentació Gaiata 10 “El Toll”

Dissabte de Palau, aquesta vegada amb els companys del barri de les palmeretes. Una comissió, la de “El Toll”, que feia la seua entrada al recinte fester amb el so de les carcasses, les dolçaines i els tabals de fons.
L’acte va girar al voltant d’un castelloner de viatge per importants ciutats europees. A cada pas que feia, recordava la terra que havia deixat enrere, les seues platges, la seua gent, el seu club de futbol i sobre tot les seues Festes de la Magdalena. Així va anar transcorrent la nit, mentre s’omplia l’escenari que van tancar els màxims representants de la Gaiata 10 “El Toll” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Lidia Bellés Cheza de la mà del President Infantil Pablo Talaverano Cheza, i Madrina senyoreta Yaiza Robles Alonso acompanyada per la Presidenta Mª Eugenia Gasch Agüera.
Abans que començara la fi de festa amb el Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 18 “Crèmor” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 10 “El Toll” i molta sort als companys de la Gaiata 18 “Crèmor”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*