PRESENTACIÓ GAIATA 10 ¨ EL TOLL¨

El Palau de la Festa torna a obrir les portes els dissabtes per a tots els festers i festeres de Castelló, i quina millor manera d’inaugurar aquest cicle de presentacions de gaiates que amb un record de la nostra setmana gran.

Així ho va fer la Gaiata 10 ¨El Toll¨, ​​en la presentació dels nous màxims representants del sector i la seva Cort d’Honor, on l’espectacle ens va traslladar a tots a la gran setmana de Magdalena, a les nostres tradicions, al sentiment fester, amb la representació dels actes més icònics com és la mascletà, la Romería de canyes, l’Ofrena a la Mare de Déu del Lledó, i més.

Una presentació per recordar-nos d’on venim i allò que més ens apassiona, les nostres festes, la raó per la qual aquella nit estàvem allà rebent la comissió de la Gaiata 10.

Allí va estar Sequiol en la seva màxima esplendor, tota la comissió junta per acompanyar els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, els qui anaven per primera vegada com a màxims representants del Sequiol al Palau de la Festa, i per celebrar-ho, van fer un sopar al cau del sector.

Un cop finalitzat l’acte vam rebre les Reines i les Dames de la Ciutat, visita que ens va alegrar gratament, ja que vam poder rebre les nostres sequioleres Lourdes, Adriana i Lucia, que també van inaugurar el Palau de la Festa com a màximes representants de la nostra ciutat i de les nostres festes.

Tot seguit rebem la visita de la Gaiata 19, que ens va lliurar la invitació a la seva propera presentació, a la qual assistirem encantats.

La nit va finalitzar, com mana la tradició, amb el rotllo i canya, i així vam tornar als dissabtes de Palau.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*