Presentació Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”

Era la primera presentació gaiatera després del descans nadalenc. I la gaiata 1 “Brancal de la Ciutat” va voler donar-li un sabor molt musical al seu acte de presentació al Palau de la Festa.

L’eix al voltant del qual va girar la gala va ser la música. Durant l’acte, els assistents van poder gaudir d’un repàs històric dels èxits musicals que han sonat en les 75 edicions de les festes de la Magdalena. Va ser així com la gaiata 1 va fer el seu particular homenatge a aquest aniversari de les festes fundacionals de la ciutat. Amb aquest  fil conductor, van anar desfilant els membres de la comissió de ” Brancal de la Ciutat ” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Clara Beltrán Soler, i la Madrina senyoreta Carla Batalla Cortés, acompanyades pel President de la comissió, Arturo España Marzá.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 12 “El Grau”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon nombre de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 1 i molta sort a la Gaiata 12!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*