Presentació Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”

El Palau es vestia de gala un dissabte més, era nit de festa, d’una festa molt especial, tot i que la Gaiata protagonista conta entre els seus comissionats amb la Regina de les Festes 2019, Natalia Palacio Bernat.
El recinte ple de gom a gom, va anar omplint-se de màgia a mesura que avançava la nit, la màgia gaiatera i la màgia del rei del pop, Michael Jackson, a qui va estar dedicada la nit en un sentit homenatge que ens va fer vibrar d’emoció en més d’un moment. Va ser el fil conductor amb el què es va anar omplint l’escenari, que van completar els màxims representants de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Marta Muñoz Moreno, i Madrina senyoreta Rebeca Barberán Gimeno, acompanyada pel President Arturo España Marzá.
Una nit molt especial que va contar amb la presència a l’escenari de la Regina de les festes Natalia Palacio Bernat i on Sequiol va estar representat una vegada més mitjançant la petita Leyre, que va demostrar les seues dots artístiques amb el grup de dansetes tradicionals d’on pertany.
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 8 “Portal de l’Om” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat” i molta sort als companys de la Gaiata 8 “Portal de l’Om”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*