Presentació Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”

Continuava el cicle de presentacions gaiateres al Palau quan encara nosaltres estàvem amb la ressaca del nostre acte de presentació. En aquesta ocasió era el torn de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”, i les seues comissions van accedir al recinte fester envoltades pel so de les carcasses i els aplaudiments d’una àmplia representació del món de la festa.
L’acte va estar un homenatge al món Disney. Amb impressionants pantalles de leds sobre l’escenari, es van anar recordat les pel•lícules més emblemàtiques de la factoria. Veus i balls en directe, li van donar a l’acte una gran espectacularitat, la necessària per a presentar-nos a les Comissions de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”, encapçalades pels seus màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Paula Beltrán Soler, i la Madrina senyoreta María Iturralde Cubertorer, acompanyats pel President de la Comissió, Arturo España Marzá.
Al torn de les ofrenes, dues sequioleres van pujar a l’escenari, Anna Turch i Marta Gual, ambdues membres de la cort d’honor de la Reina Infantil de 2010 i companyes de viatge aquell any amb la Madrina Maria Iturralde.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 14 “Castalia”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 1 i desitjaren molta sort a la Gaiata 14.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*