PRESENTACIÓ GAIATA 1 ¨BRANCAL DE LA CIUTAT¨

 

Dissabte passat, la Gaiata 1 ¨Brancal de la Ciutat¨ va omplir el Palau de la Festa de música per a la presentació oficial, ja que, el mestre Juanjo Carratalá acompanyat de la veu d’Àngela Romero, van donar pas a l’inici de la presentació.

 

Van començar pujant a l’escenari les Madrines de la passada edició 2020/2022, donant pas seguidament a la comissió infantil, i la comissió major. Entre tot això, es van anar interpretant en directe obres musicals, rendint així homenatge a la música.

 

Ja arribat el moment que tots esperavem, vam rebre a les Madrines de la gaiata 1 ¨Brancal de la Ciutat¨ per a la Magdalena 2023, Madrina Infantil, Lidón Prades Gómez, i Madrina, Diana Vico Casanova, acompanyades del President de la comissió, Arturo España .

 

Un cop passat el moment de les ofrenes, es va anar buidant l’escenari, i com a final, el Palau es va posar dret per acomiadar les màximes representants de la gaiata 1 per a la Magdalena 2023.

 

Un cop finalitzat l’acte, la Gaiata 6 ¨Farola Ravalet¨, ens va donar la invitació per assistir a la seva presentació el proper dissabte, i, com que els nostres representants 2023 es trobaven en un altre acte fester, la nostra Madrina d´Honor, María Voltes, Madrina d´Honor Infantil, Leire Salinas, i el seu acompanyant infantil, Víctor López, van rebre aquesta invitació molt contents.

 

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*