Presentació de la Reina de Sant Pere al Grau

El mes de juny a Castelló és sinònim de Marineria, de Grau, de Sant Pere i de Festa. És el moment de rendir homenatge al Patró dels mariners i per tant a tot el districte marítim del Grau de Castelló.
Com a preàmbul d’aquestes entranyables dates, el món de la Festa es reunia voreta la mar per tal de celebrar l’acte de presentació de les Reines de les Festes de Sant Pere de l’any 2017, Senyoreta Laia Tirado Salvador i xiqueta Edurne Giner Gil, alhora màximes representants de la Gaiata 12 “El Grau” juntament amb els seus companys de viatge fester, el President Infantil Adrián Bou Orti, i el President Juan Antonio Tirado Serrano.
En un acte tan senyalat, no podia faltar la presència de la Gaiata 15 Sequiol, àmpliament representada per nombrosos membres de la Comissió, al capdavant de qui es trobaven els càrrecs 2017, Bea, Teresa, Marcos i la Presidenta Elisabeth. Tots ells van participar en l’Ofrena que la Federació Gestora de Gaiates va fer a les Reines Marineres, juntament amb la resta de Madrines i Presidents de totes les Comissions Gaiateres.
Un any més, la nostra Panderola va tornar a viatjar a l’estació grauera, tan arrelada a la història del nostre entranyable trenet.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*