Presentació de la polsera magdalenera

Amb el pas dels anys, la polsera magdalenera s’ha anat convertint en un element indispensable en la celebració de les nostres Festes Fundacionals.
Quan queden pocs dies perquè es done inici a la Magdalena 2018, tothom espera amb il•lusió lluir a la seua monyica la polsera verda amb els símbols festers més estimats de Castelló.
Així, el passat divendres divuit de gener, es reunia una àmplia representació del món de la Festa en la sala d’exposicions del Palau. Una representació encapçalada per l’Alcaldessa de la nostra Ciutat, Amparo Marco, la Presidenta del Patronat de festes, Sara Usó, les Reines de les Festes 2018, Carla Bernat i Lucia Burguete, el President de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, i moltíssims amics de Gaiates, Colles i Ens Vinculats.
En tot cas, la protagonista d’aquell acte va ser Paula Val, autora del disseny guanyador de la polsera magdalenera. Va ser la primera en rebre-la, de mas de l’Alcaldessa.
Com no podie ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada pels seus màxims càrrecs del 2018, Àgueda Ibars, Nagore Garcia i Iker Miralles, acompanyats pel membre de la comissió Carlos Mon.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*