Presentació cartell Magdalena 2017

El divendres dia 4 de novembre, es va dur a terme la presentació del cartell anunciador de les properes festes magdaleneres de 2017. Un any més, la seu de la Fundació Dàvalos Fletcher va acollir aquest acte tan important en el calendari fester de la nostra ciutat.
El cartell, que té per títol ´Esclat de Festa´, va ser escollit després d’una ajustada votació popular, i té per autors a Marisol Barceló i Juan Vicente Fabregat.
L’acte va reunir a les Reines de les Festes, Estefania i Berta, a les seues Dames de la Ciutat, Na Violant d’Hongria, les Madrines i Presidents de totes les Gaiates, grans i infantils, als representants de les colles i als membres de la Junta de Festes. Per part de l’Ajuntament, no faltaren l’Alcaldessa Amparo Marco i l’edil Sara Usó.
La nostra Gaiata va estar magníficament representada amb els seus càrrecs per a la Magdalena 2017, Beatriz Belenguer, Teresa Doumere i Marcos Rodríguez, acompanyats per la Presidenta Elisabeth Breva.
Ja tenim cartell anunciador de les Festes de la Magdalena 2017, i això vol dir que ja falta menys per a celebrar les properes festes fundacionals de la nostra ciutat.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*