PREPARATIUS PRESENTACIÓ

La setmana prèvia a la Presentació, com és tradicional, és un cúmul de treball, nervis i presses d’última hora, per tenir-ho tot ben preparat i organitzat, ja que estem a prop del gran dia per als sequiolos.
Cada membre de la Comissió té la seva tasca assignada: des de preparar bandes, rams i regals als convidats, acabar el guió del presentador, fer els centres de taula, programar la música, vídeos i efectes de llum, per suposat dur a terme el muntatge de l’escenari, i moltes més tasques que es fan per aconseguir que aquesta nit sigui inoblidable.

Mentre al Palau es treballava sense parar, es van buscar petits forats perquè els càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, poguessin fer l’assaig general, amb la respectiva cort d’honor.
Ja l’últim dia, amb l’escenari a punt, calia muntar les taules i decorar-les, perquè cadascun dels nostres convidats se sentís tan bé com sigui possible.

Després de fer l’assaig general i acabar amb els darrers preparatius, el Palau de la Festa ja estava preparat per a la gran nit, i els sequiolos també. Tot seguit, els joves de la comissió van sopar al Cau per calmar els nervis abans del gran dia. Així va finalitzar una setmana plena de tasques, i arrencava el que seria un dia inoblidable
Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*