PREMIS US VALENCIÀ

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l’ús del valencià en les festes de la Magdalena: gaiates i colles en l’àmbit de la Comunitat Valenciana

El dijous 17 de març de 2022, l’escenari del Teatre Principal de Castelló acollia el lliurament de les distincions que la Generalitat Valenciana concedia per a activitats de promoció de l’ús del valencià en els llibrets de festes de Gaiates i Colles, en la Magdalena. Un lliurament de distincions una miqueta especial perquè aglutinava, en aquest mateix acte, el lliurament de les distincions corresponents a les edicions de 2020, 2021 i 2022; al no poder-se haver entregat les dos anteriors per motius de les restriccions imposades per la pandèmia.

A aquest acte, en representació de l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol van acudir, les nostres esplèndides Madrines, Alejandra Sáez i Lourdes Climent, acompanyades del President Infantil, Manel Rubio i de la Presidenta de l’Associació, Elisabeth Breva.

Diverses vegades van haver-hi de pujar a l’escenari a recollir els diferents guardons que van obtindre les publicacions del Sequiol. Així, nostre llibret de 2020 va obtindre el quart premi; el de 2021 el sisé i el que anunciarà la programació del Sequiol per a la Magdalena 2022, el sisé premi a més d’un esment especial per la utilització de llenguatge inclusiu.

En aquest mateix acte es va fer la presentació del Llibre de la Festa de la Magdalena 2022 que edita el Patronat Municipal de Festes.

Com a colofó a aquest acte, la Gestora de Gaiates va fer lliurament de la seua màxima distinció de l’any, el seu nomenament de Gaiater de l’Any, al club esportiu Castelló i a la Fundació Albinegra, per la celebració del seu centenari, aquest 2022.

 

Fotos cortesía MUPHY

Fotos cortesía SEQUIOL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*