Pregoners, Magdalena 2020

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló, congregava a una àmplia representació del món de la Festa, amb ganes d’escoltar, per primera vegada, la veu dels qui havien de ser els Pregoners en les properes i ja imminents festes de la Magdalena 2020.

Després de rebre els pergamins acreditatius del seu càrrec, de mans de l’Alcaldessa Amparo Marco, els pregoners de la Magdalena demostraven les qualitats que els han fet mereixedors de la tasca d’anunciar les festes a la ciutat en nom de la seua màxima autoritat.

Amb emoció i solemnitat, Xema Prades i el nostre xicotet sequiolo Marc Osorio, recitaven els versos del Pregó i Pregó Infantil respectivament. I vivint un moment tan emocionant, estaven els màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2020, Lourdes Climent, Alejandra Sáez i Manel Rubio, acompanyats per la presidenta Elisabeth Breva.

Quin orgull per a la nostra Gaiata contar una vegada més amb un Pregoner Infantil. Segur que el nostre estimat Marc ens ficarà els pèls de punta el dilluns de matí, dia gran dels xiquets de la Plana.

Dins de molt pocs dies els escoltarem de nou, aquesta vegada al carrer, davant de les carrosses de les Reines de les Festes. Pregó……

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*