Pregó Infantil, Paelles y Vítol

El diumenge al matí per fi va poder celebrar-se la cavalcada dels més xicotets, el Pregó Infantil. La nostra amplíssima comissió va desfilar pels carrers de la ciutat acompanyada per la música de la secció de Dolçaina i Tabal de la Gaiata 15, mentre somrients llançaven caramels als xiquets i no tant xiquets que assistien d’espectadors.

Una vegada abillats amb roba informal, vam poder celebrar el tradicional concurs de paelles que va reunir a moltíssims veïns i amics, a més de la nostra comissió. Finalitzat el dinar, tocava començar a arreplegar, i així vam anar a poc a poc desmuntant barres, taules i cadires, netejant els carrers, i posant en definitiva una mica d’ordre.

Més tard, acompanyats per la xaranga, participàrem en la desfilada final i Magdalena Vítol. S’acabaven les festes, però quedava un últim acte molt entranyable que celebrar, l’apagat de les Gaiates. Així que finalitzats els actes en la plaça Major, Ana, Balma i Carlos es van traslladar de nou fins al sector, on van procedir a l’apagat dels monuments gaiaters. L’endemà serien traslladats de nou al Magatzem Municipal.

Ara, el que toca, és començar a preparar la Magdalena 2017!!!

 

Pregó infantil

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Magdalena Vítol

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*