Pessebre vivent Artistes Gaiaters

El passat Diumenge 18 de desembre, malgrat la copiosa pluja de tot el cap de setmana, es va poder dur a terme un Pessebre Vivent en el Passeig Ribalta que havia sigut laboriosament dissenyat per l’Associació d’Artistes Gaiaters. Pepín Marco, el seu President, feia anys que somiava amb la idea que per fi va poder fer-se realitat, gràcies no solament als mateixos artistes sinó també a totes les gaiates i a altres ens festius que amb el seu suport van voler dotar d’especial protagonisme a aquest acte.
I la pluja no va deslluir l’acte, tan sols el va fer una miqueta més curt. El passeig central del Parc, al llarg del matí es va anar omplint d’escenes bíbliques i molt nadalenques: la fusteria, la bugaderia, els pastors, i per descomptat el Portal de Betlem amb Maria, José i el Xiquet. No va faltar la visita dels tres Reis Mags, delicadament abillats per a l’ocasió amb gales cedides per la Gaiata 15 Sequiol, que a més aportava el treball de molts artistes gaiaters, simpàtics patges i gran quantitat de vestuari.
Allí van estar també els nostres màxims representants, Bea, Teresa, Marcos i Elisabeth, recolzant la preciosa iniciativa que de ben segur se seguirà repetint en els pròxims anys, amb major abast encara si cap.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*