OFRENDA VIRGEN DEL PILAR

12 d’octubre, el dia de la Hispanitat, és també per als castellonencs un dia encara més especial, és el dia en què se celebra a Espanya, sobretot a la Comunitat Aragonesa, una ofrena en honor a la Mare de Déu del Pilar, ja que la Verge del Pilar és la seva Patrona, i com cada any, els nostres amics del Centre Aragonès de Castelló ens conviden a poder celebrar la processó en honor a aquesta. 

 

Així doncs, el matí del 12 d’octubre del 2023, els nostres màxims representants, Maria Voltes, Leyre Salinas i Victor Lopez, han participat en la celebració d’aquesta festa, desfilant amb els seus trajes de llauradors en la processó en honor a la Verge del Pilar . 

 

Aquest any els sequiols hem estat molt ben representats, ja que a més de comptar amb uns representants fantàstics, estaven també les nostres Dames de la Ciutat 2024, Adriana i Lucia, que anaven en representació de la Ciutat a celebrar la missa en honor a la Verge del Pilar, ja que la nostra Reina de les Festes, i sequiolera, Lourdes Climent, es trobava en un altre acte festiu, al costat de la Guàrdia Civil de Castelló, celebrant aquest dia del 12 d’octubre. 

 

Maria, Leyre i Victor, acompanyats del nostre Vicepresident Javier Rodríguez, han celebrat la missa en honor a la Mare de Déu del Pilar, i un cop finalitzat l’acte han acabat de gaudir aquest gran dia amb il·lusió. 

 

Un 12 d’octubre on els sequiols ens sentim molt orgullosos que els nostres representants hagin format part de diverses celebracions.

Fotos cortesia COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*